Cele mai bune 4 seruri faciale anti-roșeață [CLASIFICARE]

Este evident că pielea sensibilă trebuie tratată cu delicatețe. Ce nu este la fel de evident este ce produse ar trebui să includă rutina voastră de înfrumusețare. Ce produse cosmetice vă pot ajuta să calmați tenul ușor iritabil și să reduceți aspectul venelor în formă de pânză de păianjen?

Fără îndoială, alegerea este variată. Având de ales între atât de multe produse, este foarte dificil să vă hotărâți și să selectați cel mai bun produs. Dar știți ceva? Suntem aici pentru a vă ajuta! Veți putea găsi mai jos cele mai bune – după umila noastră părere – seruri faciale care nu vă vor dezamăgi.

Cele mai bune 4 seruri faciale anti-roșeață: Criteriile pe care le urmăm

Se pare că este o tendință populară deoarece mărcile de frumusețe lansează din ce în ce mai multe produse dedicate tenului sensibil și predispus la roșeață. Din păcate, multe dintre cititoarele noastre susțin că astfel de produse, în ciuda faptului că sunt comercializate drept cosmetice pentru tenul sensibil, provoacă diferite tipuri de iritații. Din fericire, știm câteva mărci care au reușit să creeze seruri faciale sigure pentru tenul reactiv. Iată ce am luat în considerare atunci când am creat lista celor mai bune seruri faciale anti-roșeață.

EFECTE Am verificat dacă un ser facial oferă rezultate imediate. De asemenea, am aruncat o privire mai atentă efectelor oferite după o utilizare îndelungată.

INGREDIENTE Există câteva substanțe care au un efect benefic asupra tenului sensibil. Dacă doriți să vă reparați capilarele sparte și să întăriți pereții acestora, căutați produse pe bază de extract de castan, vitamina K, vitamina C sau ulei de trandafir. În același timp, evitați produsele cosmetice alcătuite din SLS-uri și alcool etilic.

TEXTURĂ Am verificat dacă un produs este pe bază de apă sau ulei, cât de rapid pătrunde în piele și dacă lasă o senzație uleioasă la suprafața pielii. În plus, am verificat și dacă un ser poate fi aplicat înainte de machiaj.

CANTITATE Aceasta este o problemă importantă care este deseori neglijată. Există o diferență clară între un produs care oferă 50 ml și unul care oferă doar 10 ml. 

PREȚ Acesta este ultimul aspect pe care l-am luat în condiderare la elaborarea acestei clasificări. Se întâmplă câteodată ca serurile faciale costisitoare să nu merite prețul. Și, de asemenea, se întâmplă ca produsele de lux să aibă echivalente printre produsele mai ieftine. Continuați să citiți. Veți avea un șoc!

Cele mai bune 4 seruri faciale anti-roșeață [CLASIFICARE]

1. NANOIL Anti-Redness Face Serum

NANOIL Anti-Redness Face Serum

Experții în îngrijirea pielii și utilizatoarele au oferit recenzii pozitive serului facial anti-roșeață Nanoil. Și noi credem că este un produs 10/10 pentru pielea sensibilă, cu tendință acneică și cuperozică.

EFECTE În secunda când serul atinge pielea, o calmează și îi oferă un aspect odihnit. Cu cât îl folosiți mai mult, cu atât pielea devine mai luminoasă și mai frumoasă – simplu spus, serul Nanoil elimină petele roșii și venele în formă de pânză de păianjen. Tonul pielii este uniformizat și strălucitor. Îmbogățit cu antioxidanți pe bază de plante, NANOIL Anti-Redness Face Serum are și un efect de întinerire asupra pielii. 

INGREDIENTE Lista de ingrediente este scurtă, un aspect care ne place foarte mult. Conține 4 ingrediente vegetale extrase din conuri de chiparos, arbore de tei, rădăcină de Boerhavia Diffusa și scoarță de castan sălbatic. Chiar dacă toate ingredientele au sarcini separate, extractul de scoarță de castan pare a fi cel mai puternic. Pătrunde în profunzime și vizează capilarele slăbite pentru a le repara. Aceasta, evident, reduce roșeața și aspectul venelor în formă de pânză de păianjen. Serul nu include alcool sau ingrediente artificiale. Formula este vegană.

TEXTURĂ În ciuda faptului că este un pic mai dens decât un ser obișnuit, nu veți întâmpina probleme la distribuirea uniformă a produsului la nivelul feței. Pielea absoabe serul în doar câteva secunde. Chiar dacă puteți aplica serul de două ori pe zi, vă recomandăm să-l folosiți dimineața deoarece nu interferează cu produsele de machiaj.

CANTITATE Este cel mai mare ser din listă. Conținând 50 de mililitri, NANOIL Anti-Redness Face Serum vă oferă câteva luni îndelungate de tratament.

PREȚ Luând în considerare efectele, ingredientele și cantitatea, prețul pe recipient este foarte atractiv. Vă recomandăm să comandați serul de pe nanoil.ro

2. OLEHENRIKSEN Truth Serum 

A doilea loc este ocupat de marca iconică – Olehenriksen. Serul facial lansat de acest brand face parte din gama de produse pe bază de portocale, create pentru un ten mai luminos și pentru eliminarea tuturor tipurilor de decolorare. Este conceput pentru tenul deshidratat, obosit și sensibil.

EFECTE Acest ser este eficient în redarea hidratării și luminozității pielii. În plus, îmbunătățește suplețea și întârzie procesul de îmbătrânire. Folosit pe termen lung, Truth Serum face zonele afectate de roșeață mai puțin vizibile. 

INGREDIENTE Vitamina C pare a fi ingredientul principal. Interesant este că această substanță nutritivă este obținută din trei surse: portocală, grapefruit și trandafir sălbatic. Formula include și vitamina E, acid hialuronic și aloe. Nu veți găsi alcool sau parabeni nedoriți în compoziție. Truth Serum poate fi folosit de vegani.

TEXTURĂ Acesta este un ser hidratant non-uleios. Deși este dens, nu veți avea probleme în a-l distribui uniform la nivelul feței. Poate fi aplicat înainte de machiaj deoarece nu lasă pete uleioase la nivelul pielii.

CANTITATE Din păcate, serul este disponibil doar în recipient de 30 ml și se consumă rapid deoarece trebuie să aplicați o doză mare de ser pentru a acoperi întreaga față.

PREȚ Pentru noi, acest ser este destul de scump, însă cu puțin noroc, îl puteți găsi și la reducere.

3. EXUVIANCE Anti-Redness Calming Serum 

Acest ser facial este conceput pentru tenul afectat de roșeață, vene în formă de pânză de păianjen și rozacee. 

EFECTE Ameliorează pielea iritată – acesta este primul aspect. În plus, acest ser stimulează circulația, ceea ce înseamnă că reduce aspectul roșeții și venelor în formă de pânză de păianjen. Nu în ultimul rând, combate inflamațiile și lasă pielea mai netedă.

INGREDIENTE Cele două ingrediente principale care tratează pielea sensibilă și predispusă la roșeață sunt extractul de castan și extractul de lemn dulce. În plus, acest ser este, de asemenea, îmbogățit cu alte substanțe vegetale precum extractul de pufuliță și peptide. 

TEXTURĂ Acest ser are o formulă cremoasă și durează aproximativ un minut pentru a pătrunde complet în piele. Poate fi introdus în rutina de înfrumusețare de dimineață.

CANTITATE Exuviance Anti-Redness Calming Serum este comercializat într-un recipient din plastic închis la culoare care conține 29 g de produs.

PREȚ Acesta este cel mai scump ser facial inclus în această listă. În ciuda rezultatelor bune oferite, este posibil să nu fie accesibil tuturor.

4. PHARMACERIS N C-Capilix

Ultimul produs pe care vi-l prezentăm este serul facial calmant, lansat de Pharmaceris. Deși are numeroase beneficii, are un cusur major. Continuați să citiți pentru a afla care este acesta.

EFECTE Acest ser facial este incredibil în reducerea roșeții și repararea pielii. În plus, are un rol activ în producerea de melanină, pigmentul natural al pielii. Elimină zonele decolorate și uniformizează tonul pielii.

INGREDIENTE Formula pare a fi naturală și destul de scurtă. Ingredientul esențial este un derivat al vitaminei C, împreună cu vitamina E și trei uleiuri din soia, porumb și avocado.

TEXTURĂ Deși acest ser este ușor de aplicat, pielea nu îl absoarbe complet. Unele utilizatoare se plâng că nu poate fi aplicat înainte de machiaj. De aceea, Pharmaceris N C-Capilix este potrivit doar pentru rutina de seară de îngrijire a pielii.

CANTITATE Este comercializat într-un recipient standard de 50 ml.

PREȚ Acesta este cel mai ieftin ser facial inclus în această listă. Totuși, pentru efecte mai bune, se recomandă aplicarea acestuia împreună cu alte produse products de îngrijire a pielii cuperozice și sensibile.