Cele Opt Porunci din Est – Secretul frumuseții coreene!

Frumusete asiatică pentru o lungă perioadă de timp acum este un ideal de neatins pentru femeile occidentale, care cu diferite metode de a încerca să se uite la fel de proaspete, frumos și tineri ca asiatici. Noi invidie femeile din Est, că în epoca câtorva zeci care arata la fel de tineri ca fiicele lor adolescente. Care este secretul pielii lor perfecte? Ce trebuie să facem să arate ca radiantă? Trebuie să te asculte cele opt porunci.

1. Nu mat

asiatici au abordare cu totul diferită față de piele strălucitoare decât europenii. Ei cred că pielea radiantă înseamnă pielea umedă plin de strălucire. Cel mai de dorit este strălucire sănătoasă legată de hidratare perfectă, nu pielea grasa, asa ca coreenii se aplică cantități mari de ser, uleiuri și creme hidratante.

2. Învețe să plac culorile fetișcană

frumusete din Asia este despre pielea transparent și corect, în combinație cu piersici, caise sau buze roz deschis și ochi. În Coreea nu numai adolescenti purta ruj roz. femei orientale adulte dragoste minimaliste și fetișcană make-up.

3. Cumparam pernele compact

Pernele compact , sau o fundație perna este foarte popular în lumea asiatică make-up. Această tendință coreeană are o formulă ușoară și naturală, care nu este prea greu pentru pielea delicată. Coreenii l iubesc, pentru că nu le place cu adevărat să se aplice mai multe produse cosmetice pe fețele lor.

4. Aplica masti de par

femeile coreene prin natura au părul sănătos și strălucitor, dar le place, de asemenea, tratamente si stilizări coloratie foarte invazive, care pot deteriora suvițele.. Niciodată nu se întâmplă pentru că secretul lor la păr sănătos este aplicarea regulată a măștilor de păr.

5. Nu freca

Tehnica se utilizează pentru a aplica produse cosmetice este crucială. Acestea au fost asiatici care au descoperit că mult mai bine pentru pielea este de a bate cosmetice in, deoarece stimuleaza vasele de sange, iar ingredientele sunt produse cosmetice absorbite mai rapid.

6. Mânca produse sezoniere

Conștientizarea de a mânca de sănătate influențează, de asemenea, frumusetea. Dieta frumuseti coreene „se bazează în principal pe orez din cereale integrale, legume de sezon, fructe, fructe de mare și kimchi (fel de mâncare tradițională coreeană cu legume murate) -. aceste produse au o influență asupra sănătății pielii lor

7. Spală-ți fața de două ori

Ați putea dori să se gândească la a petrece mai mult timp pe îngrijirea pielii seara feței, pentru mult mai profund Cleanse. Asiatici începe să curețe lor nu cu spumare produse pe bază de ulei, iar apoi spălați-l încă o dată cu gelul feței.

8. Aplică esență

Ultimul pas în îngrijire a pielii coreenii este aplicarea esenței. Europenii duce la ingrijire a pielii lor pe tonic, dar femeile orientale după această etapă de utilizare esență la egalizarea pH-ului și hidratează pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *