Cum să ai grijă de părul uscat?

Parul uscat sunt problema multor fete. Dungile sunt sarmos în contact, casante, fragile și se termină pe părți. Din fericire, există modalități de a imblanzi parul uscat si sa aiba grija de pielea capului.

Este posibil ca henna pentru hidrata parul? Se pare că este. Noi folosim henna atunci când ne colorarea părului sau rădăcini. Pentru pulbere neagră se adaugă apă minerală sau apă caldă și l-am amesteca. Și știi că preparat în acest mod henna poate provoca uscarea? Acesta este motivul pentru care ar trebui să treacă de apă pentru filtrat semințele de in. Înainte de aplicare ar trebui să se încălzească întregul lucru. Ingrediente suplimentare pot fi suc de aloe sau acid hialuronic.

Vârfurile despicate sunt o problemă destul de comună, de asemenea. Aceasta poate fi cauzata de multe lucruri, iar unul dintre ele este de spălare de păr incorect. Unele produse cosmetice să aibă grijă de scalp, dar sunt nocive pentru capetele de păr. Este de remarcat în special pe păr, cu porozitate ridicată și părul ondulat. Acesta este motivul pentru care ar trebui să protejeze părul se termină cu masca de par sau balsam. Sampon nu se va usca capetele, dacă acestea vor fi protejate de produs de hidratare.

Dacă aveți părul uscat, ar trebui să folosiți șampon și balsam, în același timp. Determinarea cantității de produse cosmetice este o chestiune personală. Cu toate acestea, în cazul în care sampon este prea moale si scalpul nostru are nevoie de mult mai profund Cleanse, apoi se adaugă la cosmetic unele caolin sau argilă verde. Pentru un efect mai bun, puteți adăuga un pic de hydrolate. Proporțiile sunt o chestiune individuală, deși, cu atât mai mult cu atat mai bine argila pentru ingrijirea scalpului. Argila conține antibacteriene, răcoritoare și proprietăți medicale. Ne putem pregăti un amestec de sampon si argila, care va dura mai mult timp. Ai nevoie să se amestecă aproximativ 10 linguri de șampon cu 1 linguriță de argilă.

Persoanele cu parul uscat, de foarte multe ori se plâng scalp mancarime. În acest caz, s-ar putea găsi de ajutor oțet tonic. La 100 ml de apă minerală se adaugă 20 ml de mere ecologice oţet. Ar trebui să-l frece pe scalp imediat după spălare a părului. Oțet de mere este de ajutor în tratamentul ciupercilor și a psoriazisului. Acesta conține pH-ul natural 5,5, datorită căruia are o influență benefică asupra stării pielii și asigură acestuia mai lină și tonifiere.

Coafura cu aer cald contribuie, de asemenea, la agravarea stării părului și a scalpului. Deci, cum să se usuce parul fara a le deteriora? Aplica pe ele masca de par cu ulei de seminte de in si aloe sau suc. Apoi se scurge excesul de poțiune în prosop și se usucă părul. Fripturile vor deveni umed, neted și strălucitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *