Kevin Murphy DOO.OVER fixativ cu pudra uscata

Pulbere fixativ de la Kevin Murphy creste volumul si eficient detine parul si este o noutate adevărată într-o ofertă. DOO.OVER Fixativ se bazează pe ingrediente exotice, cum ar fi tapioca, ulei de patchouli si extract din lemn de cedru de Virginia. Este mare cantitate de bani pe care trebuie să plătească pentru Kevin Murphy fixativ merge împreună cu proprietăți mari?

Kevin Murphy brand are in oferta sa paleta foarte larga de produse pentru îngrijirea părului profesional, care sunt folosite de stiliști care lucreaza in lumea modei. Este tot pentru că Kevin Murphy ca un stilist de par a fost foarte dezamăgit de calitatea produselor pentru păr folosite în activitatea lor. El a decis atunci că el va crea linie de produse cosmetice, care va avea textura usoara, dar, în același timp, va fi eficace și puternic. Aceasta este exact cel mai nou produs al brandului. – Pulbere Hairspray DOO.OVER

Kevin Murphy Hairspray a fost creat pe bază de ingrediente vegetale echilibrate și regenerabile. la fel ca orice alt produs de la Kevin Murphy, așa că acesta nu conține sulfați, parabeni și alte substanțe nocive, ceea ce este mai mult, cosmetice nu a fost testat pe animale. În ciuda prețului ridicat, DOO.OVER este foarte des folosit în stilizare de păr, deoarece este în întregime în condiții de siguranță pentru structura de păr .

Proprietățile lui Kevin Murphy fixativ se bazează pe trei ingrediente de bază. Primul dintre ele este tapioca, care se înmoaie în mod vizibil părul și le asigură cu finisaj de mătase. Utilizarea tehnologiei de pulbere în DOO.OVER Hairspray de Kevin Murphy face tapioca hidrofilă oferi părului cu volum și în plus, indeparteaza excesul de sebum, adică funcționează în mod similar să se usuce șampon.

Ingrediente suplimentare sunt silice din virginian lemn de cedru extract si ulei de patchouli. Cedru din Virginia face parul mai elastic, lucios și mai ușor în stilizare. Cu toate acestea, paciuli mai lent în jos procesele de îmbătrânire a părului și a scalpului, stimuleaza repararea celulelor si are proprietati antiseptice, asa ca face Kevin Murphy Fixativ, de asemenea, produs foarte hrănitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *