Noul fond de ten L’Oreal True Match

Noul fond de ten L’Oreal True Match se recomandă pentru toate femeile, în special pentru cei cu pielea sensibila sau uscata, care are nevoie de o protecție unică în timpul iernii. Cosmetic conține glicerină și vitaminele E și B5. Mai întâi de ingrediente, glicerina, hidratează, asigură o senzație de confort, reducerea piele uscată și previne degerături. intarzieri de vitamina E de imbatranire procese ale pielii si aplatizeaza ridurile, in timp ce vitamina B5 calmeaza iritatiile si ii pasa de starea pielii drept. L’Oreal True Match fundație este format din pigmenti speciali, care asigură pielii cu un aspect radiant si natural. Aceasta asigură, de asemenea, ten corect a pielii în timpul iernii. Ceea ce este mai mult, în compoziția de fundație veți găsi uleiuri esențiale, care aplicare ușurință, asigură ten egal și confort de purtare. Mai mult decât atât, acesta previne deteriorarea epidermei și protejează pielea de radiațiile solare și de temperaturi joase.

Noul fond de ten de la L’Oreal, True Match, este foarte ușor în aplicare. Ambalajul este echipat cu pompă, care vă va oferi la fel de mult ca ai nevoie de cosmetice . Aplică porțiune de fundație pe o parte – produs va fi mai plastic și de aplicare va fi mai ușor. Distribui produse cosmetice, cu un burete sau o perie plat. Aplicatori trebuie să fie curate și uscate pentru administrarea fundației în mod liber. Un strat de produs este suficient pentru a efectua machiaj profesionist și să acopere toate imperfecțiunile (Decolorarea, cercurile intunecate din jurul ochilor, pete sau viță de vie de paianjen).

L’Oreal True Match fundație este disponibil în nouă nuanțe: Nud Fildeș, vanilie, Rose bej, Nud bej, nisip Nud, miere, aur bej, de Aur Natural si nisip auriu. Conform producătorului fiecare culoare se potrivește cu tenul perfect. Pentru alegerea mai ușoară de umbră, producător atașat cerere specială. Aici puteți afirma tonul și umbra pielii și apoi se potrivesc perfect pentru fondul de ten.