TOP 6 gene false de tip cluster. Descoperă-le pe cele mai bune!

Extensiile de gene semipermanente nu mai sunt o soluție pentru orice femeie. Femeile care au grijă de genele lor naturale nu doresc să le împovăreze excesiv fără să fie nevoie. De aceea, genele de tip cluster, adică genele smocuri, gata făcute pentru aplicarea la domiciliu devin din ce în ce mai populare. Cu toate acestea, care sunt produsele ce merită atenție?

TOP 6 cele mai bune extensii de gene DIY – vezi clasamentul nostru!

Nu putem nega faptul că extensiile de gene acasă obișnuiau să fie doar un vis. Totuși, în zilele noastre, odată cu apariția pe piața de frumusețe a genelor cluster pe care le poți aplica singură, îți poți schimba complet lookul în doar câteva minute. Genele cluster gata făcute îți permit să creezi un efect rezistent pentru genele tale într-un timp destul de scurt.

În același timp, magazinele de produse cosmetice au fost literalmente „inundate” de produse care nu funcționează de fiecare dată perfect. Nu e de mirare că femeile se confruntă cu o provocare uriașă înainte să ia decizia finală.

De aceea, a luat naștere clasamentul TOP 6 al celor mai bune gene de tip cluster gata de aplicare. Scopul acestuia este să ajute femeile să facă alegerea corectă.

Cele 6 produse incluse în clasament permit obținerea unor rezultate spectaculoase, păstrând în același timp ușurința aplicării. Trebuie însă să ții cont de faptul că poți interpreta acest clasament în orice mod dorești. Selecția de gene cluster prezentată aici este o simplă sugestie care te poate ajuta să-ți lămurești îndoielile.

TOP 6 – gene cluster cu aplicare DIY pe care trebuie să le descoperi!

Genele DIY sunt produse pe care le putem numi cu încredere o inovație. Probabil că fiecare femeie visează să-și schimbe aspectul în câteva minute și să seducă cu privirea ei. În trecut, această opțiune era posibilă doar cu ajutorul unei cosmeticiene profesioniste și a orelor lungi petrecute într-un salon de înfrumusețare.

În prezent, există posibilitatea de a folosi gene cluster gata făcute. Tot ce îți trebuie este o oglindă, un set de gene la alegere și un pic de răbdare. Atât de puțin desparte o femeie de evantaiul de gene la care visează. Așa că este timpul să descoperi TOP 6 cele mai bune produse pentru stilizarea genelor acasă!

1. Genele cluster Nanolash – DIY Lash Extensions

Kit de extensii de gene DIY

DIY Lash Extensions au apărut pe piața de beauty relativ recent. În ciuda acestui fapt, ele au reușit deja să câștige un număr mare de admiratori. Acestea sunt gene de tip cluster prefabricate care se aplică în stil DIY acasă. Aplicarea lor durează doar 10 minute și presupune 3 pași simpli:

  • aplicarea bonderului – trebuie să aștepți 30-60 de secunde până când acesta devine complet vâscos;
  • aplicarea clusterelor la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor și îmbinarea genelor cu ajutorul                        aplicatorului;
  • finalizarea aplicării cu ajutorul unui sealer.

Producătorul garantează că efectele unei singure aplicări rezistă până la 5 zile. Deși se menționează că DIY Eyelash Extensions sunt destinate unei singure utilizări, feedbackul clientelor susține contrariul. Utilizatoarele acestor gene prefabricate de la Nanolash afirmă că buchețelele nu s-au deformat după ce le-au dat jos, așa că au putut să le refolosească! Acest lucru înseamnă că o cutie de clustere de gene îți dă posibilitatea să exersezi și să creezi mult mai multe lookuri pentru gene tale decât cele 4 utilizări estimate.

Interesant este faptul că brandul Nanolash s-a asigurat, de asemenea, că satisface gusturile celor mai pretențioase cliente. DIY Lash Extensions sunt disponibile în 8 stiluri. Asta înseamnă că poți crea atât gene Russian Volume, cât și efecte subtile pentru purtarea de zi cu zi.

O singură cutie conține 36 de clustere în 3 lungimi diferite. De asemenea, poți să-ți achiziționezi un kit complet pentru extensii de gene la domiciliu. Acesta oferă, pe lângă genele de tip cluster, și alte accesorii, cum ar fi un bonder, un sealer, un remover de la Nanolash, cât și o pensetă specială.

DIY Lash Extensions pentru aplicarea DIY a extensiilor de gene pare a fi un produs imbatabil. Acestea se disting prin greutate redusă, aspect natural și flexibilitate mare. În plus, obții până la 36 de gene cluster într-un singur pachet. Nu se poate nega faptul că aceste gene cluster arată mult mai bine în comparație cu alte produse și oferă cea mai bună performanță.

Extensiile de gene DIY Lash Extensions ușoare și moi sunt un produs premium. Prin urmare, aceste gene cluster merită negreșit primul loc în clasamentul nostru.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT oferă, la rândul său, gene false pentru aplicarea DIY acasă. Mai mult, producătorul lor face promisiuni îndrăznețe cu privire la durabilitatea și simplitatea aplicării. Din păcate, multe utilizatoare care le-au testat deja și-au făcut o părere oarecum diferită.

Kitul conține nu numai mănunchiuri de gene prefabricate pentru aplicarea acasă, ci și lipici special și alte accesorii care ar trebui să faciliteze procesul de extensie a genelor DIY. Aceste clustere de gene se caracterizează prin flexibilitatea lor excepțională, prin moliciune și prin banda subțire pe care sunt dispuse. Aceasta îți permite să maschezi inteligent linia de legătură cu genele reale. Banda este puțin mai groasă decât cea folosită la DIY Lash Extensions, lucru care poate îngreuna aplicarea și face ca punctele de legătură să fie puțin mai vizibile.

Aplicarea genelor Ardell X-tended Wear Lash System pare un pic mai complicată decât în cazul genelor DIY Lash Extensions de la Nanolash. Vei avea nevoie de răbdare și destul de multă dexteritate pentru a-ți crea lookul de gene.

Kitul conține gene în doar 2 dimensiuni: 12 și 14 mm. Așadar, femeile care preferă un styling ceva mai delicat ar putea avea o problemă cu selectarea unor clustere care să le asigure un efect complet natural. În acest caz, aceste gene false pot sfârși prin a arăta într-adevăr false.

Kitul vine, de asemenea, cu un bonder special care poate face ca aplicarea să dureze ceva mai mult timp. În acest caz însă, totul depinde de îngrijirea ulterioară aplicării. Nu multe utilizatoare au confirmat până acum posibilitatea de a extinde durata de viață a lookului genelor lor. În comparație, extensiile de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash garantează o durabilitate de până la 5 zile.

3. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes QuickLash Starter Kit este o nouă lansare a mărcii englezești. La fel ca și celelalte produse, este vorba de gene de tip cluster pentru aplicarea DIY acasă. Conform afirmațiilor producătorului, se presupune că durează doar 10-15 minute. Nu îți trebuie experiență ca să folosești Amor Lashes QuickLash Starter Kit.

Aceste gene cluster de autoaplicare sunt disponibile în 3 lungimi la alegere, 10, 12 și 14 mm, deși poți alege și o cutie cu lungimi mixte. În mod cert, asta îți oferă mai multe opțiuni pentru a-ți stiliza genele.

Aplicarea acestor gene false tip smocuri necesită mai mult timp în comparație cu DIY Lash Extensions de la Nanolash. Cu atât mai mult cu cât trebuie să le aplici mai des, deoarece rezistența lor lasă destul de mult de dorit, fapt care se referă atât la durabilitatea lookului tău de gene odată creat, cât și la posibilitatea reutilizării acestor clustere. Aici există deja multe îndoieli, deoarece clusterele tind să se deformeze după ce sunt date jos.

Producătorul oferă diferite tipuri de curbură și stiluri de gene, astfel că ar trebui să le poți adapta la nevoile tale fără prea multe probleme.

Amor Lashes QuickLash Starter Kit este cu siguranță un produs care merită luat în considerare, deși nu trebuie să îți setezi așteptări prea mari.

4. Lilac St Intro Starter Kit

Pe locul al patrulea în clasamentul celor mai bune 6 gene de tip cluster avem Lilac St Intro Starter Kit. Din nou, producătorul garantează o aplicare rapidă și ușoară, care ar trebui să țină câteva zile. Cu toate astea, nu precizează exact cât timp pot fi purtate clusterele de gene. Se precizează doar că durata de viață a unei aplicări depinde de predispoziția individuală și de întreținerea ulterioară. Acesta este motivul pentru care Lilac St Intro Starter Kit s-a clasat mai jos în top.

În practică, lucrul acesta poate însemna că, odată aplicate buchețelele de gene, vor trebui date jos chiar a doua zi, astfel că întregul proces de extensie a genelor DIY va trebui să fie reluat de la zero. Există, de asemenea, o lipsă de informații precise cu privire la faptul dacă clusterele sunt reutilizabile sau nu. Și având în vedere că există doar 10 buchețele de gene într-un singur pachet de refill, acesta este un factor foarte relevant.

Kitul pentru începători include accesoriile necesare în vederea aplicării, precum și 30 de clustere de gene gata făcute. Ele vin în dimensiuni de la 8 la 18 mm. În plus, doamnele au la dispoziție un număr foarte mare de stiluri din care pot alege.

Lilac St Intro Starter Kit pune la dispoziție gene false care îți oferă posibilități aproape nelimitate de stilizare a acestora. Utilizând clustere cu lungimi de la 14 la 18 mm, poți să creezi un efect uimitor de volum rusesc. Pe de altă parte, folosind clusterele cele mai scurte, poți să îți îngroși discret genele tale naturale.

Fără îndoială, aceste clustere gata făcute oferă o calitate ridicată. Cu toate acestea, în comparație cu DIY Eyelash Extensions de la Nanolash, unele aspecte trebuie îmbunătățite.

5. Velour X-tensions Kit

Următorul produs din topul celor mai bine clasate 6 produse este Velour X-tensions Kit. Aplicarea acestor gene cluster nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute.

Cutia conține clustere de gene în 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm. Acest lucru, la rândul său, îți oferă posibilitatea să creezi lookuri de gene pentru orice ocazie. În plus, aceste clustere sunt ușoare, dar fibrele lor sunt puțin mai groase decât în cazul extensiilor de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash. Ca urmare, ele nu mai arată la fel de natural.

Cu toate acestea, producătorul nu precizează cu exactitate durabilitatea produsului. Indică doar că durata de viață a unei aplicări depinde de predispozițiile fiecăruia. Astfel, pentru unele utilizatoare, aceasta poate fi de 5 zile, în timp ce pentru altele rezultatul își poate pierde aspectul plăcut după doar 3 zile. În mod sigur, în comparație cu DIY Lash Extensions de la Nanolash, acest produs pare un pic mai slab calitativ.

De asemenea, trebuie știut că aceste gene cluster nu sunt rezistente la apă și trebuie să eviți să le uzi timp de 24 de ore după aplicare. Cu toate acestea, Velour X-tensions Kit este un produs care își merită atenția. Deși nu este liderul clasamentului, îți asigură gene mai lungi din confortul propriei case.

6. TATTI Invisi-Lash Kit

Invisi-Lash Kit este produsul care închide TOP 6 al celor mai bune gene de tip cluster pentru aplicarea la domiciliu.

Clusterele de gene prefabricate TATTI nu conțin adaos de latex. Acest lucru le face să funcționeze excelent chiar și pentru femeile care se confruntă cu alergii. Totuși, această caracteristică este standard la clusterele Nanolash.

Invisi-Lash Kit este un produs care va funcționa excelent atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic. Kitul conține gene false de diferite lungimi din care poți să alegi. Acest lucru le permite femeilor să creeze orice stil pe care îl doresc pentru genele lor. Aplicarea în sine ar trebui să dureze doar câteva minute și să reziste câteva zile.

Modul de aplicare este un pic mai dificil decât în cazul genelor cluster Nanolash, acesta fiind principalul dezavantaj al produsului. În plus, nu poți refolosi clusterele Invisi-Lash Kit, deoarece aceste gene false sunt de unică folosință. În cazul genelor DIY Lash Extensions de la Nanolash, utilizatoarele susțin în unanimitate că acestea pot fi refolosite.

Clasamentul celor mai bune 6 extensii de gene cluster gata făcute, care pot fi aplicate acasă – rezumat

Acum cunoști TOP 6 cele mai bune produse pentru extensia genelor acasă. Fiecare dintre ele are propriile avantaje și dezavantaje de care trebuie să fii conștientă.

Alegerea kitului potrivit de extensii de gene acasă poate face o diferență uriașă. Genele cluster prefabricate de bună calitate nu numai că pot rezista mult mai mult timp, dar asigură și o aplicare facilă.

Atunci când îți alegi genele pentru aplicarea la domiciliu, este indicat să te ghidezi în principal după propriile preferințe și nevoi. Fiecare produs oferă diferite lungimi sau stiluri de gene false. Prin urmare, trebuie să fii atentă la care dintre ele se vor potrivi cel mai bine cu ochii tăi.

Efectul final pe care îl poți obține este, de asemenea, un factor important. Unele stiluri de gene sunt potrivite pentru crearea unui aspect de tip Russian Volume, în timp ce altele îți vor permite să-ți subliniezi delicat genele pentru ținutele de zi cu zi.

Clasamentul TOP 6 al celor mai bune gene cluster pentru aplicarea la domiciliu reprezintă doar o mică sugestie cu privire la produsele cărora merită de fapt să le acorzi atenție. Cu toate acestea, decizia finală îți aparține în totalitate, fiind întotdeauna alegerea ta personală.