Vopsirea modernă a părului cu Highlighting Foam Strips

Alegeți inovația pentru salonul dumneavoastră de coafură! Highlighting Foam Strips fac vopsirea multistratificată rapidă și eficientă. Creați coafuri fermecătoare pentru a îndeplini visurile clientelor.

Vopsirea părului în pași multipli a fost cel mai mare coșmar al vostru? Clientele voastre s-au plictisit și și-au pierdut răbdarea în scaun? Gata! Cu ColorCuts, procedura de vopsire poate fi redusă la jumătate cu risc minim de deteriorare.

Benzile de spumă unice din polistiren sunt cel mai bun accesoriu de coafură pentru maximum de confort pentru clientele și personalul dumneavoastră. Benzile termice sunt o alternativă minunată la inestetica folie din aluminiu. Sunt concepute din material 80% biodegradabil și o bandă de spumă este suficientă pentru cel puțin 3 aplicări.

Benzile măsoară 10×30.5 cm și pot fi tăiate pentru a se potrivi lungimii părului. După utilizare, pur și simplu, spălați-le și reutilizați-le. Acest material flexibil se adaptează cu ușurință după forma mâinii, îndoindu-se și pliindu-se cu ușurință.

Delicate pe suprafața părului, au aderență în contact cu produsele de vopsire, prevenind alunecarea benzilor din păr. Benzile mențin părul în poziția corectă pe tot parcursul vopsirii, oferind confort maxim. Vopsirea în pași multipli nu trebuie să fie atât de îndelungată!

Cum funcționează Highlighting Foam Strips?

Aceste benzi ușoare, termice oferă control maxim asupra procesului de vopsire și estetică excepțională în timpul tratamentului. Gata cu senzația de a fi blocată în scaun. Benzile din spumă fac vopsirea în pași multipli rapidă și eficientă.

Materialul semitransparent permite retușări facile și proprietățile sale reduc riscul de deteriorare și supraîncălzire a părului. Benzile din spumă de polistiren mențin temperatura optimă și permit circulația aerului între straturi. Odată ce vopseaua de păr a fost aplicată, pliați simplu banda la jumătate și jumățățile se vor lipi una de cealaltă.

Materialul din spumă flexibilă și moale vă permite să creați o vopsire unică și multidimensională. Benzile din spumă au diferite culori pentru a vă ajuta să evitați orice confuzie în timpul procedurii de vopsire. Acest accesoriu atractiv arată minunat în părul clientelor, spre deosebire de folia inestetică de aluminiu.

De ce sunt atât de speciale benzile ColorCuts?

  • sunt confecționate din material 80% reciclat,
  • sunt reutilizabile,
  • se pot spăla la mașină,
  • vin în culori diferite, astfel încât nu veți face greșeli în timpul procedurii de vopsire,
  • fac vopsirea rapidă și eficientă,
  • sunt potrivite pentru toate tehnicile de vopsire,
  • nu trebuie să vă mai pierdeți timpul cu tăierea obositoare a benzilor,
  • sunt comercializate într-o cutie convenabilă,
  • vă oferă control deplin asupra procesului de vopsire,
  • cutia conține 200 de benzi care măsoară 10×30.5 cm

Benzile spectaculare din spumă de polistiren de vopsire sunt revoluționare în lumea coafurii. Aceste accesorii practice vă pot îmbunătăți salonul și reduce timpul procedurii de vopsire, permițându-vă să luați mai mulți clienți pe zi. Oferiți clientelor un tratament de lux, estetic. Benzile ușoare pot fi, de asemenea, extrem de utile pentru angajați, deoarece sunt ușor de utilizat și nu deteriorează părul.

Alegeți Highlighting Foam Strips și oferiți salonului dumneavoastră de coafură mai multă atractivitate!

Mai multe informații: colorcuts.mt

ColorCuts Highlighting Foam Strips