Am încercat cele mai bune produse de protecție a părului – Clasificare TOP produse

Vă uscați, îndreptați sau ondulați frecvent părul cu ondulatorul? Căutați cel mai bun produs de protecție termică? Am încercat produsele de top și am aflat câștigătorul! Aflați care acționează cel mai bine. 

Spray-uri de protecție termică – Clasament produse

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

CEL MAI BUN! NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

Decizia de a plasa acest produs de protecție termică în top a fost unanimă. Niciuna dintre noi nu a avut îndoieli că Nanoil Heat Protectant Spray este cea mai bună alegere. Chiar și coafezele îl recomandă, deoarece este unul dintre puținele produse care protejează părul împotriva temperaturilor extreme. Protecție împotriva temperaturilor de până la 430 grade? Sigur! Experții Nanoil sunt serioși când vine vorba de frumusețea, dar mai presus de orice, de sănătatea părului. Acest spray termic înfrumusețează și oferă rezistență împotriva factorilor nocivi, externi, de exemplu, pentru a ține părul în siguranță împotriva deteriorării cauzate de soare. Are un preț minunat și este potrivit pentru toate tipurile de păr, îndiferent de condiție, textură sau culoare. Acest spray cu formulă ușoară nu supraîncarcă părul. Proteinele de mătase și vitamina E oferă strălucire și netezime, protejând împotriva deteriorării și hidratând părul. Doriți să aflați mai multe? Vizitați www.nanoil.ro și citiți opiniile pozitive despre spray-ul de protecție termică Nanoil.

Davines Melu Hair Shield

Davines folosește substanțe rare, selectate cu atenție. Cum acționează un ingredient cosmetic, neobișnuit, precum semințele de linte Villalba într-un spray termic? Fără nicio îndoială, are o acțiune puternică de reparare a părului, fiind bogate în sericină și acid glutamic. Extractul are o acțiune similară cheratinei, o substanță esențială în structura părului. În plus, Davines Melu Hair Shield protejează pe deplin părul împotriva temperaturilor ridicate, astfel încât vă puteți usca părul cu foehnul fără grija deteriorării condiției sale! Deoarece are un efect de netezire, va fi popular printre femeile cu păr lung, predispus la încurcare și dificil de stilizat. Davines Melu Hair Shield este aproape perfect – prețul este un dezavantaj. 

Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Dacă Davines vi se pare scump, veți fi șocate de prețul produsului Kevin Murphy Ever Smooth, care conține doar 150 ml de produs. Cu toate acestea, nu ar trebui să fim descurajate. Produsele Kevin Murphy sunt folosite de celebrități. Aceasta are un impact asupra prețurilor, dar trebuie să recunoaștem că acest spray de protecție termică este de calitate superioară. Kevin Murphy Ever Smooth Spray abundă în extracte de plante și ingrediente care protejează împotriva aparatelor de stilizare termică. Alegeți-l atunci când condiția părului este nefavorabilă, sau aveți părul vopsit sau oxigenat. Podoaba capilară va deveni mătăsoasă și netedă și pe deplin protejată împotriva deteriorării. Extractul de scoarță de copac și cel de chiparos hrănesc, de asemenea, părul.

Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray

Știați că există un produs de protecție termică cu efect anti-îmbătrânire? Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray! Bogat în vitamine, îngrijește chiar și cel mai deteriorat și deshidratat păr. Spray-ul lansat de brandul recunoscut printre coafeze conține antioxidanți bogați în vitaminele A și C, care protejează împotriva radicalilor liberi, și vitaminele  B – B6, B12, B7 (biotină) – care sunt esențiale pentru creșterea sănătoasă a părului. Treptat, acestea consolidează părul și îi oferă o strălucire superbă. Vitamina E, cunoscută și ca vitamina tinereții, hrănește și netezește minunat părul.

Philip B Thermal Protection Spray

Philip B Thermal Protection Spray este disponibil în două versiuni de cantitate. Cea mică este versiunea de călătorie. Cea mare este o alegere minunată dacă vă uscați sau îndreptați des părul deteriorat, rigid și dificil de stilizat. Spray-ul pe bază de ulei nu este bine tolerat de toate tipurile de păr, însă, cu siguranță, va îmbunătăți condiția părului uscat. Uleiurile adăugate combat electrizarea și adaugă strălucire părului tern: ulei de măsline, unt de shea, ulei de arahide, ulei de susan, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba și ulei de șofran. Aminoacizii din formulă merită, de asemenea, listați; aceștia promovează repararea și consolidarea podoabei capilare.