Spray termic de la Nanoil: Îngrijire & Protecție termică într-un singur produs

Știți care este cel mai mare inamic al părului? Temperatura ridicată. Ce puteți face pentru a devia căldura îndretpată spre păr? Cea mai bună și facilă metodă este de a opta pentru spray-ul de protecție termică Nanoil – un produs îmbogățit cu proteine de mătase. Într-adevăr, Nanoil a reușit să combine protecția termică 100% cu nutriția în profunzime a părului într-un singur produs. Descoperiți de ce este capabil Nanoil Heat Protectant Spray!

Temperaturile ridicate și părul

Trebuie menționat chiar de la început că temperaturile ridicate sunt extrem de nocive pentru păr – acest fapt este clar ca lumina zilei. Indiferent ce spun sau promit producătorii de uscătoare, plăci și ondulatoare de păr, adevărul dureros este că cu cât temperatura este mai ridicată, cu atât riscul ca părul să devină uscat, tern și deteriorat este mai mare. Cum așa?

Stilizarea termică:

  • elimină umiditatea din păr, ducând la un păr cu aspect tern.
  • rupe legăturile de cheratină din interiorul părului, ducând la un păr fragil.
  • este foarte posibil să ardă, deshidrateze și provoace deteriorarea ireversibilă a părului.

Exact de aceea protecția termică este atât de importantă. Ce produse ar trebui să alegeți pentru a preveni efectele adverse ale stilizării termice?

Spray de protecție termică

Dacă vă întrebați care este cel mai bun tip de protecție termică, aruncați o privire spray-urilor. Aceste produse au o formulă super ușoară, astfel încât nu aplatizează părul (observație: unele spray-uri provoacă aspectul lipsit de vitalitate al părului mai ales dacă acestea conțin uleiuri, de aceea verificați întotdeauna INCI) și sunt incredibil de ușor de aplicat. Pentru a menține părul în siguranță împotriva temperaturilor ridicate, trebuie să pulverizați produsul în păr și… asta este tot! Puteți continua cu uscarea, îndreptarea și stilizarea părului.

Desigur, cel mai indicat este să renunțați complet la stilizarea termică a părului. Din fericire, un spray de protecție termică eficient este un produs care vă permite să creați coafuri minunate, fără a provoca deteriorarea părului, oricând trebuie să folosiți uscătorul sau placa de păr.

Nanoil Heat Protectant Spray

Alegând spray-ul de protecție termică dezvoltat de Nanoil, vă expuneți părul la cel mai bun tratament de protecție termică din cele existente. Această formulă pe bază de apă creează un scut invizibil și ușor de protecție în jurul firului de păr care combate temperaturile de până la 220°C. Și mai impresionant este că același produs, de asemenea, întărește și repară părului. Aceasta înseamnă că șuvițele devin rezistente la deteriorare. În definitiv, cu cât părul este mai sănătos și mai puternic, cu atât este mai dificil de deteriorat.

Spray-ul de protecție termică Nanoil:

  • protejează părul împotriva efectului negativ al temperaturilor ridicate.
  • combate problema părului deshidratat.
  • reduce electrizarea și efectul static.
  • lasă părul mai neted, facilitând astfel perierea.
  • intensifică nuanța părului și stimulează strlucirea.

spray de protecție termică Nanoil

Care este secretul spray-ului de protecție termică Nanoil?

Bineînțeles, acest produs remarcabil nu ar fi putut să vă protejeze și hrănească părul dacă nu era alcătuit din ingrediente potrivite și atent selectate. Nanoil Heat Protectant Spray conține ingrediente de cea mai bună calitate, ceea ce este rar pentru un spray de protecție termică. Majoritatea acestor produse sunt pline de alcool, ingrediente artificiale și conservanți, însă nu și produsul de protecție termică Nanoil. Deși sunt incluși și câțiva siliconi, aceștia sunt ușor de îndepărtat din păr prin spălare. Alte ingrediente, precum proteinele de mătase, promovează netezimea și strălucirea părului. Împreună, acestea disciplinează șuvițele rebele și măresc rezistența părului la factorii agresivi, oricând este necesar. În plus, Nanoil Heat Protectant Spray este, de asemenea, îmbogățit cu vitamina E, cunoscută și ca ”vitamina tinereții”. O formulă uimitoare, nu-i așa?

Ce înseamnă pentru dumneavoastră – utilizatoarea? Înseamnă că Nanoil Heat Protectant Spray nu oferă doar protecție împotriva deteriorării termice, care se întâmplă atât de frecvent în timpul stilizării termice, ci și hrănește și îmbunătățește semnificativ aspectul părului. Tocmai de aceea, spray-ul termic Nanoil chiar merită încercat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *