Cinci reguli de bază ale îngrijirii părului în sezonul rece

Cel mai puțin sezon benefic pentru parul este iarna, in timpul careia pierdem multe ingrediente hrănitoare și suntem răspunzători față de factorii externi nocivi. Aceasta nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că odată cu schimbarea sezonului, asa ar trebui sa de îngrijire a părului. Cum să aibă grijă despre părul în timpul iernii? Să ne introducă cinci reguli de îngrijire a părului.

#1 Căciula este obligatorie

Foarte des femeile nu doresc să poarte căciuli, deoarece, stilul de păr și, fără îndoială, după îndepărtarea nu arata bine. Cu toate acestea, mai important ar trebui să fie pentru noi sanatatea parului nostru, nu stilul de păr impecabil. Temperaturile scăzute și a vântului de congelare au o influență negativă asupra structurii parului, dar, de asemenea, pentru rădăcini, care pot fi deteriorate.

Nu ar trebui să demisioneze de a purta un capac în timpul iernii, dar pentru a alege cele mai largi și a făcut din lână, bumbac sau din materiale delicate. Nu uita despre spălarea capacului. – după fiecare răcoritoare îl puteți clăti în balsam de rufe sau prin pulverizare în interiorul capacului cu lichid antistatic, care va preveni parul de la electrifiante

#2 spălare moale și alimentație

Incontestabil, starea de păr este mai slabă în timpul iernii, așa că trebuie să fie tratate într-un mod care nu se va agrava starea lor. În timpul iernii pentru spălarea părului alege produse delicate și de a folosi sampon alternativ cu balsam. Parul sub capac sunt uleioase mult mai rapid și au nevoie să fie spălate mai des, astfel încât asigurați-vă că nu le va greutate în jos cu produse grele.

In ingrijirea parului de iarna foarte important este, de asemenea, alimentație adecvată a părului. În sezonul de iarnă mare sunt uleiurile vegetale naturale, precum și toate produsele cu bază de uleiuri. In timpul lunilor mai reci alege preparate cu compoziție mai bogată, cantitate mai mare de emolienți, dar, de asemenea, cu siliconi și parafină, cu toate acestea, fără glicerină.

#3 Limita de suflare uscător utilizare

În timpul iernii păr sunt susceptibile la foarte uscat și aer cald, ca de exemplu în mașini, autobuze sau camere încălzite. În acest timp foarte benefic va fi protejarea părului împotriva muncii suplimentare de aer uscat și cald din lovitură uscator. Cel mai bine pentru parul este sa se usuce pe cont propriu în timpul iernii, iar dacă nu este posibil, apoi utilizați suflare uscator cu ionizarea și uscați-le în 80%, astfel încât acestea să se usuce pe cont propriu.

#4 dieta bogată în mod corespunzător

Nu te păcăli – ceea ce mananci are o influență semnificativă asupra stării părului. În cazul în care nu vă va livra parul cu o cantitate de ingrediente nutritive va avea o influență asupra stării lor în timpul sezonului de iarna, pentru că atunci nevoia de vitamine si micro-elemente este cea mai mare. Doar o îngrijire externă nu va fi eficientă în cazul în care dieta ta nu va fi echilibrat cu produse care sprijină structura firului de păr din interior.

#5 stil de păr prețioase

Iarna nu funcționează bine cu parul, acesta este motivul pentru care aveți nevoie pentru a limita riscul de deteriorare, de ex mecanic. În zilele reci, sub capac cel mai bine va fi încreți impleti sau franceză. Vei evita părul tangling după ce a luat de pe capac și capetele vor fi protejate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *