Cum să ai grijă de pielea grasă, mixtă sau cu acnee?

Nu este la fel de simplu cum ar părea. Gras, mixt și piele acnee sunt foarte dificile în menține: acestea sunt uleioase, supuse iritatiile, iar cele mai multe dintre problemele sale este condiționată de hormoni. Care este cel mai bun mod de îngrijire a pielii pentru acele tipuri de ten?

O parte foarte importantă aici au curățare, hidratare si exfoliere cosmetice. Alegerea corectă a lor este dificil, deoarece acestea trebuie să îndeplinească mai multe nevoi diferite ale pielii. Cele mai bune produse cosmetice elimina excesul de sebum, se dizolvă make-up, protejează pH-ul natural și hidratează. Dacă avem nevoie într-adevăr o astfel de îngrijire, atunci trebuie sa ne aprovizionare cu produse cosmetice farmaceutice. Una dintre cele mai eficiente sunt Cetaphil și Physiogel. Efecte foarte satisfacatoare aduce, de asemenea infuzii de plante, dar trebuie să le combine cu alte produse cosmetice de îngrijire a pielii. Pentru Cleanse se confruntă cu adânci sunt perii sonic foarte eficiente, ceea ce va elimina celulele moarte ale pielii, puncte negre si germenii de pe suprafața feței.

Pielea grasă, mixtă și cu acnee au de foarte multe ori pentru a face față cu blackheads. Dacă doriți să scape de ei o dată pentru totdeauna, apoi utilizați acizi din fructe. tratament Exfolierea ar trebui să fie efectuate de către cosmetician profesional. De obicei, este necesar este de a vizita salon de frumusete de câteva ori pentru tratament plin. Dupa ce a terminat pielea desigur are nevoie de a se regenera. In acest moment veti avea nevoie de hidratare si produse cosmetice, cum ar fi liniștitor măști de față de fructe sau ser cu șlam de melc.

În îngrijirea pielii grase, combinate și pielea acnee necesară este hidratare sistematică. Nu trebuie să vă faceți griji că ingredientele de hidratare se va agrava starea tenului gras. Din contră, se poate regla de lucru a glandelor sebacee si pentru a minimiza eliberare de sebum. Desigur, ar trebui să fie atent cu unele dintre ingredientele conținute în produsele cosmetice, deoarece acestea pot provoca iritații, uscăciune, bloca porii și de a crea puncte negre. Ar trebui să evitați:. Uleiuri, parabeni, glicerină, alcool și ceară de parafină

Cu imperfecțiuni vă puteți lupta la fața locului de la fața locului. Veți avea nevoie de corector antibacterian sau aplicat pe mască specială la fața locului se confruntă. Cu toate acestea, cel mai important este să nu pop oricare dintre cosuri, puncte negre și pete. În timp ce eliminarea imperfecțiunilor putem agrava starea pielii, ceea ce poate duce la crearea de inflamatie si se lasa cicatrice. Dacă ați necesar doriți să scapi de puncte negre, atunci du-te la dermatolog. Medicul va aboneze medicina și îngrijirea pielii potrivite. Sau du-te la cosmetician, care va avea grijă de fata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *