Cum să folosești uscătorul de păr astfel încât să nu-ți deteriorezi părul?

Este larg discutat despre modul în care pot fi dăunătoare prin suflare uscător pentru păr, cu toate acestea, nu ar trebui să fie demonizat în întregime ca o metodă de uscare. Nu există nici o îndoială că, dacă ne putem doar să se usuce parul in mod natural, fara ajutorul aerului cald. În cazul în care nu avem nici o altă alegere și sufla-uscator este singura cale, acesta poate fi utilizat. Este demn să știe cum să folosească lovitură-uscător, așa că nu s-ar deteriora parul.

1. Înainte de a-suflare uscator folosi un prosop pentru parul uscat

Cel mai putin apa in parul este mai scurt, va trebui să le usuce. Acesta va transfera în risc mai mic de a deteriora parul cu temperaturi ridicate și aer uscat. Așa că, înainte de a ajunge pentru jet de aer, aduna excesul de apă cu un prosop, care absoarbe bine apa, bumbac, tricou sau un prosop de hârtie.

2. Pieptene părul înainte de uscare

Ar trebui parul niciodată uscat înainte de a le pieptănare afară. Cu toate acestea, pentru pieptănare ar trebui să aibă, de asemenea, accesorii potrivite. Nu pieptene parul ud, cu o perie de păr. Mult mai bine va fi un pieptene cu dinti realizate din lemn sau alte materiale naturale și subtilă.

3. Se usucă cu aer rece sau ușor cald

Cel mai important în utilizarea de suflare-uscător limitează cantitatea de aer cald. În cazul în care vă uscați părul, atunci cel mai bine pentru a face acest lucru cu aer rece sau cald. Evitați temperaturile ridicate, deoarece se poate deteriora parul. Nu uitați despre păstrarea jet de aer la o anumită distanță de păr.

4. Protejați-vă părul cu pregătire de protecție

Utilizarea produselor cosmetice adecvate în timpul uscării parului este extrem de important, deoarece va permite protejarea parului impotriva aerului cald. In magazine se pot găsi, de asemenea, preparate, care să asigure o protecție termică prin crearea stratului protector pe păr. Este util mai ales pentru capete, astfel încât aerul fierbinte nu le va usca și pot provoca despicarea varfurilor.

5. păr uscat în direcția de creștere a acestora

La fel de important este parul uscat in mod corespunzator. În cazul în care doriți să evitați deteriorarea părului și nu va provoca cuticulele pentru a deschide dungi, apoi uscate în funcție de direcția lor de creștere, adică de la rădăcini la capete. Parul uscat mai aproape de scalp, și se lasă să se usuce capete pe cont propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *