E timpul pentru un lifting de gene acasă folosind Nanolash Lash Lift Kit!

Gene perfect ridicate, lungi și voluminoase fără rimel? Cu siguranță acesta e visul oricărei femei. Rutina de machiaj de zi cu zi necesită mult timp, mai ales atunci când se aplică pe gene deja slăbite sau drepte. Nanolash Lash Lift Kit se poate dovedi a fi o soluție extraordinară – un set pentru liftingul genelor la domiciliu.

Ce este un lifting de gene?

Genele sunt de obicei subțiri și slabe prin natura lor. Nu toate femeile se pot mândri că au un evantai voluminos de gene, iar cele mai multe dintre ele trebuie să folosească un ondulator special pentru gene și mai multe straturi de mascara. Chiar și așa, nu le este garantat un aspect frumos al genelor.

Iată când un kit de lifting al genelor este util. Tratamentul simplu și sigur al genelor este realizat de un lash artist profesionist, care folosește produse sigure. Kitul Nanolash Lash Lift, însă, este făcut pentru a realiza acest proces acasă. Îl putem folosi pentru a îmbunătăți chiar și cele mai subțiri gene.

Nanolash Lash Lift Kit. Ce include kitul pentru liftingul genelor?

Laminarea genelor cu ajutorul kitului Nanolash este o modalitate simplă și noninvazivă de a lungi și îngroșa genele. Setul de lifting de gene include produse etichetate ca Step 1, Step 2 și Step 3. Acestea sunt soluțiile pe care le folosim pentru tratamentul de laminare a genelor. Vin în pliculețe de 0,5 ml și sunt suficiente pentru aproximativ 10 tratamente de lifting al genelor. Trusa mai conține:

  • Lash Lift Glue; un adeziv de 5 ml pentru fixarea formelor din silicon pe pleoape.
  • Forme din silicon; 3 perechi de 3 dimensiuni diferite.
  • Alte accesorii pentru efectuarea tratamentului de lifting al genelor.
Laminarea genelor cu ajutorul kitului Nanolash

În ceea ce privește procesul, liftingul genelor este ușor de realizat acasă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile din ambalaj. În primul rând, trebuie să cureți genele și să pui formele din silicon pe pleoape. Apoi, cu ajutorul periuței, aplici produsele în ordinea indicată în prospect. Fiecare se lasă să acționeze timp de 7 până la 10 minute. La final, se șterg genele cu o dischetă de bumbac și se scot formele. Efectele se observă imediat și se mențin aproximativ 8 săptămâni, în funcție de starea inițială a genelor tale.

De ce merită să alegi Nanolash Lash Lift Kit?

Tratamentul de lifting al genelor cu Nanolash Lash Lift Kit este o modalitate fantastică de a te bucura de un aspect al genelor demn de salon fără să cheltui mulți bani. Mai mult, produsele din kitul pentru liftingul genelor se bazează pe substanțe naturale bogate în nutrienți. De aceea, tratamentul combină liftingul genelor cu îngrijirea în profunzime a firelor de păr astfel încât să obții cele mai bune rezultate.

Nanolash Lash Lift Kit este un set profesional pentru liftingul genelor, care poate fi folosit atât de către tehnicienii de gene experimentați, cât și de toate femeile care doresc să obțină cu ușurință acasă cel mai fabulos aspect al genelor.

Kitul pentru gene produce efecte senzaționale, și anume gene mai lungi, mai groase, care sunt profund hrănite și strălucitoare. Vei pune deoparte ondulatorul de gene sau rimelul. Liftingul cu acest set îți va permite să economisești mult timp și să îmbunătățești starea genelor tale.

Nanolash Lash Lift Kit – Concluzii

Liftingul genelor la domiciliu este o modalitate excelentă prin care să nu te mai simți mai prejos din cauza genelor slabe, abia vizibile. Acest kit pentru gene este conceput pentru toate femeile, indiferent dacă au gene rare sau dese dar cu nevoie de definire.

Kitul pentru liftingul genelor Nanolash conține toate produsele necesare pentru acest proces; formulele pe care le include sunt naturale și sigure. Nu trebuie să-ți faci griji pentru pielea delicată din jurul ochilor.

Liftingul de gene este noninvaziv și nu e nevoie să te îngrijorezi că genele se simt grele sau că firele de păr se lipesc unele de altele. Diferența este evidentă imediat după tratament. Mai există un lucru extraordinar la Nanolash Lash Lift Kit; cu un singur set poți face până la 10 tratamente de lifting de gene, iar rezultatele fiecărui tratament durează până la 8 săptămâni. Noi credem că un produs atât de eficient merită testat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *