În luna februarie pe rafturile magazinelor HM a apărut cea mai nouă linie de cosmetice organice

În luna februarie pe rafturile magazinelor H&M a apărut cea mai nouă linie de cosmetice organice – Conscious Beauty Collection. În oferta acestei linii, vom găsi 30 produse cosmetice, de ex se confruntă cu măști, deodorante, sampoane, dusuri gel, uleiuri de păr și creme de mână. Foarte încurajator este nu numai prețul, dar, de asemenea, design-ul original.

Schimbări eco la H&M

H&M introduce modificări dinamice în oferta lor, și totul pentru a atrage mai mulți clienți pentru marca lor. Noi nu putem nega faptul că a oferit schimbări până în prezent aduce primele efecte. Cele mai tentant sunt ambalaje modelate pe cele de brand-uri, cum ar fi produse de lux Marc Jacobs, care nu sunt la fel de prost gust cum au fost. Este demn de menționat faptul că cele mai noi linii de cosmetice, frumusețe conștientă a fost plasat în ambalaje complet ecologice, realizate din materiale reciclate. Produsele în sine sunt, de asemenea, ecologice, și se dovedește a obținut Ecocert – garantează că cel puțin 95% din compoziția cosmetică este natural.

Conscious Beauty Collection H&M

Acest magazin stradal a avut deja linia de cosmetice conștient în oferta lor; Produsele fabricate în conformitate cu regula de dezvoltare echilibrată. Începând cu luna februarie în magazine este disponibil linia soră, adică conștientă Colectia de frumusețe. H&M, frumusețe conștientă este o linie de produse de îngrijire a corpului cu dublu efect:

  • vitalizant, datorită componentelor hrănitoare de extracte din fructe;
  • relaxant, mulțumită aromoterapie cu ingrediente calmante.

Dintre produsele ecologice în această linie, vom găsi 30 diferite produse cosmetice concepute pentru îngrijirea părului și a corpului. H&M spune doar că această colecție va fi plin de ex măști de față (trei tipuri), balsamuri de buze (în cinci gusturi: afine, vanilie, lamaie, scortisoara si zmeura), geluri de duș, șampoane (de asemenea, uscate) si creme de mana. Putem cumpara de asemenea, roll-on deodorant fără aluminiu dăunătoare, dar în continuare putem obține un produs inovator al acestui brand – ulei de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *