Ingrediente hrănitoare pe care părul nostru le iubesc

Hranitor parul din interior este una dintre regulile de bază în îngrijirea părului. Furnizarea de păr cu o cantitate adecvată de ingrediente nutritive este o necesitate daca vrem sa avem un par sanatos, puternic si bine hrănit. Este demn de a ști, ce ingrediente hrănitoare sunt deosebit de iubit parul nostru.

Silicon – nu fără motiv, toate suplimentele dietetice pentru păr și unghii sănătoase deget sunt îmbogățite cu silicon. Aceasta se datorează faptului că siliciul este o substanță naturală a părului. Din nefericire, corpul elimină destul de repede de siliciu, așa că trebuie să fie reumplut. Acest element intareste parul si accelerează creșterea lor.

Zinc – a doua de elemente recomandate pentru parul este zincul, deoarece îndeplinește principiu similar. Livra corp cu o cantitate adecvată de zinc este extrem de relevantă pentru păstrarea stării părului bune.

Proteine și aminoacizi de sulf acizi – ambele ingrediente sunt părți naturale ale structurii parului, care ofera un par sanatos. Dacă doriți ca parul sa fie mai gros și mai puternic alimentează în mod necesar corp cu sulf și proteine.

Vitamine din grupul B – nu există nici un punct pentru a enumera influența pozitivă a fiecăruia dintre vitamine din grupa B, pentru că toate dintre ele să îndeplinească același loc de muncă: reglează secreția de sebum de pe scalp, hranesc si regenera structura parului, procesele de îmbătrânire mai lent, par mai fin și se adaugă luciu. Ar trebui să îmbogățească dieta cu vitamine din grupa B, cum ar fi -. Acidul folic, biotina, inozitol, niacina, B1, B2, B5 și B6

Vitamina C – este inca o alta vitamina esentiala pentru păr, care este necesar pentru păstrarea de respingere și elasticitate părului. Este un ingredient natural necesar pentru producerea structurii arborelui de păr, adică fibrele de keratină.

Vitamina A. – Vitamine responsabil pentru compoziția chimică a barierei protectoare naturale a pielii, strat lipidic adică, asigurând o hidratare adecvata a pielii și protejarea acestuia

Vitamina E. – Numita vitamina de tineret, care accelerează creșterea părului și este un antioxidant, care protejează rădăcinile împotriva influenței toxice a radicalilor liberi

Fier. – Unul dintre elementele de bază, care decide cu privire la structura de păr drept și rata la care păr cresc

Magneziu – Hrănitoare ingredient necesar pentru păstrarea stării părului drept

Calciu – element constructiv cu consolidarea și accelerarea proprietăți de creștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *