Modalități dovedite pentru părul gras

Problema multor femei este că părul lor tinde să se îngrașe foarte repede, și ei trebuie să se spele parul mult mai des. Păr de experimente ponderate, care se va folosi pentru a obține spălare de zi cu zi poate începe să meargă gras, chiar și după câteva ore, astfel încât chiar și în seara aceleiași zile. Cum de a preveni acest lucru? Cum să limiteze lubrificare de păr? În cazul în care pentru a începe?

Necesitatea de spălare de zi cu zi este neplăcut, deoarece este nevoie de o mulțime de timp. Prea des spălare a părului poate duce la spălarea de ingrediente hrănitoare, dar având să se plimbe în jurul valorii cu parul gras, nu este, de asemenea, atât de mare, pentru că escaladeaza problema caderii parului. Ce se poate face într-o astfel de situație? Incepeti de la elementele de bază.

În primul rând, trebuie să te dezvăța de păr off spălare de zi cu zi și puteți realiza acest lucru prin faptul că nu le spălare timp de câteva zile la rând. Este cea mai gravă etapă în întregul proces en, dar este necesar. Acest pas este cel mai ușor de făcut în timpul week-end în care nu aveți planuri. Dacă vă spălați părul în dimineața vineri înainte de a lucra apoi spălați-le din nou în dimineața zilei de luni.

În al doilea rând, face prieteni cu metoda CSC. Pe parul inca nespălat aplica balsam sau masca de păr și lăsați-l timp de mai multe minute. Apoi se spală părul cu șampon pe bază de plante unele blând, fără siliconi, care nu va greutate de păr în jos. Cel mai important este să se spele bine scalpului, deoarece parul va fi spălate în mod eficient după spuma curge în jos pe ele. În cele din urmă, se administrează un alt balsam (de data aceasta fără clătire) sau de a face clătire pentru a închide cuticulele de păr.

În al treilea rând, nu ar trebui să dormi cu parul liber.În plus, faptul că părul sunt susceptibile de a solicita daune mecanice în timpul nopții, dar, de asemenea, au tendința de a merge nespălată atunci. Presat perna sau acoperite cu cald carpetă cauza transpirație. Prin legarea de păr într-un coc peste noapte se va simți mai rece pe cap, iar glandele sebacee funcționează mai puțin intensă.

În al patrulea rând, este în valoare de a limita pese arata bine, în cazul în care există doar o posibilitate pentru ea. În timpul week-end gratuite sau seara în fața televizorului nu trebuie să se uite impecabil, așa că cravată de păr în coc în vrac și de a le aduna cu o bandă pentru a limita de ungere. De asemenea, ar trebui să săriți de spălare a părului, dacă este posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *