Tangle Teezer – Trei noi variante a unei perii iconice de păr

Încurcare Teezer este un clasic britanic, care este în aproape fiecare sac vanitatea de aproape fiecare femeie. Este o perie la îndemână și eficientă a părului, ceea ce face periaj mult mai ușor și stimulează rădăcinile cu originalul sale și a crezut prin forma. Proiectat de perie de păr britanic stilist de păr în ultima perioadă a lua trei noi variante. – Rezistent la apa Tangle Teezer, cu ghidonul și pentru copii

În timp ce proiectarea prima lui Tangle Teezer, Shaun Pulfrey nu cred că va deveni la nivel mondial best-seller. Care sunt beneficiile Tangle Teezer? Această perie iconic previne încurcării și electrizant de păr , perfect perii afară și datorită formei gândirii-out previne ruperea, deteriorarea, trăgând și despicarea varfurilor. În plus, acesta face parul matasos netedă și lucioasă în timp ce stimularea scalpului cu masaj perilor. plus mare de Tangle Teezer este, de asemenea, fără efort cu care putem curăța pensula și forma ergonomică.

Odată cu începutul anului a venit, de asemenea, noutăți de la Tangle Teezer. Să ne introducă să vă trei noi versiuni ale Tangle Teezer , care conservă aceleași proprietăți ale periei tradiționale, dar, de asemenea, se potrivesc nevoilor determinate ale utilizatorilor lor.

TANGLE TEEZER CU O APUCARE

Tangle Teezer cu o apucare este un arc către oameni care doresc să folosească această perie iconic, dar preferă ghidonul tradiționale și nu se pot obișnui cu forma neobișnuită a Tangle Teezer. Handgrip va face periaj parul predispuse la tangling mai ușor, dar, de asemenea, va face posibilă stilizare simultan cu suflare uscator și Tangle Teezer.

TANGLE TEEZER AQUA SPLASH

Tangle Teezer în Aqua Splash varianta face posibilă utilizarea de perie chiar și sub duș, peste mare, la piscina sau SPA. Încurcarea Teezer Aqua Splash este perie absolut rezistent la apa cu formă formă ergonomică cap de montare a lui.

TANGLE TEEZER PENTRU COPII

Mamicile stiu, cat de problematic este periajul parului pentru copii. Încurcarea Teezer Magic Flowerpot este o perie de păr proiectat pentru copii, astfel încât periere ar fi usor si placut pentru cei mici. Perie de par în formă de floare este mic, la îndemână și pus pe suport de spacial, care poate fi, de asemenea, un container de ex agrafe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *