Demachierea fetei pas cu pas. Tu o faci corect?

Noi curata fata noastra aproape în fiecare zi, iar noi credem că nu există nimic care ne-ar putea surprinde, eventual, cu privire la aceasta. Este simplu – aveți nevoie pentru a elimina make-up pentru a scapa de germeni. Lucrurile se complică atunci când avem de a alege produse cosmetice pentru ea și avem spectru larg de alegere. Gel, tonic, apă, săpun? Ce ar trebui să alegem pentru a curata eficient fata noastra? Cum se curata pielea noastra?

În primul rând, pentru îndepărtarea eficientă machiaj

Primul pas în direcția Cleanse eficientă este make-up de ștergere. Piața noastră este plină de tot felul de produse cosmetice make-up de ștergere. Cele mai eficiente și foarte recomandat este apa micelară, care principiile active se leagă cu make-up, praf și sebum si curata fata noastra, nu numai de produse cosmetice (chiar și cele impermeabile), dar, de asemenea, a stratului de impurități. desigur, putem folosi întotdeauna unele balsam de curățare sau două faze make-up pentru îndepărtarea.

Relevant este, de asemenea, o tehnică de îndepărtare de make-up și eficiența acestuia. Produs pe planșa de bumbac ar trebui să fie aplicată cu blândețe pe fata, pentru a evita frecarea (în special pleoape și gene). Curatati fata foarte usor cu tamponul de bumbac și păstrați-l pentru un moment mai mult pe pleoapa pentru un make-up pentru a se dizolva, deci ai putea elimina într-o în jos alunece spre nas.

În al doilea rând, se spală fața corespunzător

Prea multe femei termina Cleanse seara pe make-up de ștergere. Este o chestiune de lipsa de timp, produse cosmetice proprii sau pur si simplu ignoranta lor. îndepărtarea make-up se va șterge departe doar stratul exterior de impurități. Dupa aceea se confruntă trebuie spălate cu gel de chip pentru a șterge porii și ușurința de absorbție a produselor cosmetice.

În al treilea rand, exfoliant

Uneori, este în valoare de a sprijini epidermă regenerarea naturală cu unele frecat. Este o modalitate foarte bună de a pregăti pielea pentru absorbția componentelor nutritive. Exfoliant este opțional și poate fi realizată o dată în 1-2 săptămâni.

În al patrulea rand, ingrijire echilibrata a fetei

Se confruntă cu curățită pori deschiși este foarte absorptive. Ar fi cel mai bine dacă pielea absoarbe toate componentele nutritive, de ex de la tonic. Tonic va restabili echilibrul pH-ului natural al pielii noastre, strânge porii și asigură mat piele (foarte important pentru persoanele cu tenul gras și acnee). In acest moment se poate aplica, de asemenea, o crema hidratanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *