Jos pălăria! Ingrijirea parului în 7 pași

Primăvară este doar în jurul valorii de colț. Suntem luați de pe toate tipurile de lână eșarfe, jachete pufoase și pălării bobble. Să nu te teme de ceea ce ar putea fi sub pălărie, ar trebui să ne gândim, probabil, despre îngrijirea părului propriu-zis. Avem șapte sfaturi pentru curățenia de primăvară (de asemenea, pe capetele noastre).

Condiția de păr, precum și starea scalpului poate fi schimbat drastic după iarnă. De aceea aici vom face o mică pauză în aplicarea spălării și a produselor nutritive. Pauză nu ar trebui să fie prea mult timp, pentru care unul dintre noi pur și simplu ar putea face față cu părul gras, și care se încadrează în jurul valorii de matreata cu fiecare mișcare a capului. Dacă aveți parul gras, atunci ai nevoie de proteine. În același timp, trebuie să puneți deoparte produse de hidratare. S-ar putea găsi foarte util pentru a face exfoliant de zahăr de la nivelul scalpului. Cu toate acestea, dacă aveți părul uscat și mat face apoi contrariul. Ce alte mijloace de îngrijire a părului ar trebui să utilizați?

În primul rând, se spală părul drept. În păr timp de primăvară tind să devină cu atât mai puțin gras. Ei nu au nevoie de multe ori se spală și curățare. Limitarea tratamentelor de îngrijire a părului va fi benefic pentru par si scalp. În timpul de spălare utilizați sampon moale, efectuați masaj și clătiți-l cu apă rece. Imediat după ce această etapă se aplică balsam pe 2/3 din lungimea lor. Impresionez excesul de apă în prosop de hârtie și apoi în prosop regulat. În al doilea rând, pieptănare este, de asemenea, importantă. periaj parul corect stimuleaza bulbi de par, stimuleaza circulatia sangelui si distribuie uniform sebum pe păr. Cel mai bine ar fi perie de păr cu păr natural, care previn deteriorarea electrizante și a părului. Alege tehnica de periaj parul drept. În al treilea rând, lovitura de uscare nu este tot așa de rău. Desigur, dacă au fost efectuate în mod corect. Ar trebui parul ud niciodată uscat, iar uscătorul lovitură ar trebui să fie 8IN de cap. În cazul în care vă apleca înainte și se usucă părul în această poziție va câștiga un volum suplimentar. Înainte de sfârșitul anului de uscare trece aerul cald în rece, pentru a închide scalele de păr.

În al patrulea rând, păr au nevoie de hrănitoare. Nu numai la exterior (dar ne vom întoarce la ea mai târziu). Veți avea nevoie de măști de păr și condiționat. Este important să le potrivi cu starea părului și tipul acestora. Uneori, este în valoare de a servi dungile noastre complexe de îngrijire cu uleiuri, plante medicinale sau cosmetice specialistic de salon de coafură. În al cincilea rând, păr hrănitoare din interior. Aceasta înseamnă că, practic, dieta sanatoasa, bogata in vitamine si minerale. Produsele care presupun pentru a hrăni părul ar trebui să conțină vitaminele A, B1, B2, E, PP. Puteți încerca, de asemenea, unele suplimente si ceaiuri de plante.

În al șaselea rând, de protecție a părului. Temperaturile radiația solară, apa cu clor, vânt rece și joase, nu au o influență pozitivă asupra părului. Acesta este motivul înainte de a merge la plajă, înot în piscina sau excursie la schi utilizarea concediu la balsam sau mătase spray-ul. Și în al șaptelea rând, decupa capetele. Nu se poate accelera creșterea părului, dar cele mai multe cu siguranta te scapa de dâre uscate și se termină pe părți. În plus, în timp ce dumneavoastră este deja la salon de coafură puteți obține la fel de bine un aspect cu totul nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *