Gene seducătoare în 10 minute? Cu genele cluster DIY Lash Extensions de la Nanolash, este posibil!

Orice femeie își dorește să seducă cu privirea. Cu toate acestea, genele fragile și rare sunt o problemă pentru multe dintre ele. Din păcate, rimelurile standard nu-și fac treaba îndeajuns de bine. În aceste cazuri, DIY Eyelash Extensions de la Nanolash poate fi soluția perfectă!

Este posibil să îți pui extensii de gene acasă?

Nu se poate nega faptul că multe femei se luptă cu problema genelor subțiri și rare. Adevărul este că genele sunt extrem de delicate. Mai mult, tratamentele intensive sau chiar soarele pot avea un impact negativ asupra stării genelor și le pot strica întregul aspect.

Până acum, majoritatea femeilor trebuiau să opteze pentru extensii de gene semipermanente sau gene false cu bandă. Însă, ambele soluții aveau dezavantajele lor. În primul caz, doamnele și domnișoarele care optau pentru un stil semipermanent nu îl puteau schimba timp de mai multe săptămâni. În cel de-al doilea caz, ele pierdeau mult timp dimineața, aplicând genele false cu bandă.

Cu toate acestea, extensiile de gene DIY Lash Extensions de la Nanolash sunt soluția perfectă pentru ambele cazuri. Aceste gene cluster cu aplicare pe cont propriu la domiciliu îți permit să obții rezultate cu aspect natural. Buchețelele de gene gata făcute pot fi aplicate în doar 10 minute.

Efectele unei singure aplicări pot dura până la 5 zile, iar tu vei uita de problema genelor scurte și rare.

gene false

DIY Eyelash Extensions de la Nanolash – ce sunt mai exact?

Genele tip cluster DIY Lash Extensions sunt o noutate pe care brandul Nanolash a decis să o introducă pe piață. S-ar părea că sunt răspunsul la nevoile fiecărei femei moderne.

Aceste gene cluster sunt concepute pentru ca tu să le poți aplica de una singură acasă. Folosindu-le, poți uita de genele cu bandă sau de programările problematice la saloanele de înfrumusețare. Fiecare casetă cu aceste gene cluster de lux conține buchețele în 3 lungimi:

 • 10 milimetri;
 • 12 milimetri;
 • 14 milimetri.

O casetă conține 36 de clustere în 8 stiluri diferite din care poți alege. În plus, poți cumpăra și un kit complet de extensie a genelor de la Nanolash. Acesta include:

 • un bonder – adeziv special pentru gene, care îți permite să aplici corect clusterele;
 • 36 de clustere de gene în 3 lungimi – 8 stiluri disponibile la alegere;
 • un sealer – produs ce permite îndepărtarea stratului lipicios de pe gene;
 • un remover – ajută la scoaterea genelor false fără a le deteriora pe cele naturale;
 • un aplicator – fabricat din oțel inoxidabil și conceput pentru a te ajuta să aplici genele.

Astfel, nu este greu de observat că genele tip cluster de la Nanolash, cu aplicare acasă, îți pot transforma complet lookul, iar procedura de aplicare durează doar 10 minute!

gene false

Extensii de gene la domiciliu cu genele cluster Nanolash – cum se procedează?

Extensiile de gene la domiciliu cu genele cluster DIY sunt în sfârșit posibile! Mai mult decât atât, genele false cluster cu aplicare proprie acasă nu ar trebui să cauzeze probleme nici măcar pentru doamnele care nu au experiență anterioară în această privință. Tot ce trebuie să faci este să:

 • aplici un strat de bonder și să aștepți 30-60 de secunde ca să devină aderent;
 • iei un buchețel de gene gata făcut cu ajutorul aplicatorului și să-l plasezi la aproximativ 1 mm de linia genelor;
 • presezi genele împreună cu aplicatorul și să îmbraci aspectul final cu un strat de sealer pentru a îndepărta stratul lipicios.
gene false

În pachet sunt incluse și instrucțiuni detaliate. De asemenea, trebuie să știi că extensiile DIY Eyelash Extensions sunt concepute atât pentru uz profesional, cât și pentru uz personal. Aplicarea este simplă și plăcută, lucru pe care femeile îl vor aprecia cu siguranță.

Extensii de gene DIY de lux – rezumat

Genele false DIY Lash Extensions îți dau posibilitatea de a-ți pune propriile extensii de gene acasă. Aceste clustere gata de aplicare sunt moi și flexibile și se îmbină perfect cu genele naturale.

Extensiile de gene la domiciliu au devenit posibile datorită genelor cluster de lux de la Nanolash. Acesta este, fără îndoială, un produs premium care poate satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioase femei. În doar 10 minute, doamnele pot obține rezultate spectaculoase în stilizarea genelor lor.