Machiajul sprâncenelor cu Nanobrow Microblading Pen – ce ar trebui să știți despre acest stilou de sprâncene?

Machiajul sprâncenelor cu un stilou este o metodă facilă de a le oferi un aspect mai des și de a umple golurile. Un stilou de sprâncene este un produs mic și convenabil, folosit pentru stilizarea precisă a sprâncenelor pentru a umple, defini sau remodela sprâncenele. Vârful subțire ca un ac vă permite să definiți forma sprâncenelor și să umpleți zonele rare. Aplicatorul special conceput, inspirat de tehnica de micropigmentare, a fost creat pentru a trasa chiar și linii subțiri de un milimetru care să imite firele de păr reale ale sprâncenelor. Înfrumusețarea sprâncenelor folosind tehnica fir cu fir vă oferă un efect extrem de natural, similar celui obținut în urma procedurii de micropigmentare – fără nevoia de a vă tatua sprâncenele!

Cum funcționează creionul de sprâncene Nanobrow?

  • ➜ Definește sprâncenele și le oferă un aspect mai des
  • ➜ Umple zonele goale cu linii subțiri care imită firele de păr reale ale sprâncenelor
  • ➜ Creează un aspect rafinat, dar natural
  • ➜ Oferă un machiaj de sprâncene durabil și rezistent la apă pe tot parcursul zilei
  • ➜ Este o alternativă sigură la procedura de micropigmentare

Micropigmentarea sau un stilou de sprâncene de la Nanobrow?

Micropigmentarea

Micropigmentarea sprâncenelor este o tehnică populară de machiaj semipermanent care ne poate ajuta să îmbunătățim forma, grosimea și culoarea sprâncenelor, mai ales a posesoarelor de sprâncene subțiri sau rare. Această procedură este efectuată în saloanele de înfrumusețare de către specialiști care au instruire corespunzătoare și experiență în acest domeniu. 

Tehnica folosește o lamă specială, denumită pană, și un pigment care este aplicat sub piele, creând linii precise, individuale, trasate în direcția de creștere naturală a părului. Astfel, pigmentul este depozitat în piele, facilitând un efect semipermnent de sprâncene mai pline. Procedura durează aproximativ 2-3 ore și efectele durează până la 2 ani. 

Nanobrow Microblading Pen

Stiloul precis de sprâncene Nanobrow este un rival demn al procedurii de micropigmentare. Este un produs extrem de util pentru stilizarea zilnică a sprâncenelor, mai ales pentru cele care se confruntă cu sprâncene subțiri și rare. Cu ajutorul liniilor mici care se aseamănă extraordinar de bine firelor de păr naturale din zona sprâncenelor, puteți umple sprâncenele acolo unde au nevoie de volum suplimentar sau camufla defectele. Stiloul de sprâncene Nanobrow este disponibil sub forma unui stilou convenabil cu un vârf subțite care aplică produsul cu precizie. Formula rezistentă la apă asigură un machiaj durabil timp de 24 de ore și zero retușări pe parcursul zilei. Puteți avea certitudinea că aspectul sprâncenelor voastre obținut cu ajutorul acestui stilou de sprâncene poate rezista la căldură, exerciții fizice sau piscină.

Nanobrow Microblading Pen

Produs disponibil in culori:

Cum ne machiem sprâncenele cu un stilou de sprâncene?

Înainte de a folosi stiloul de sprâncene, periați sprâncenele cu o periuță sau un pieptăne de sprâncene. Apoi, umpleți delicat sprâncenele prin mișcări rapide, scurte.

Poziționați vârful stiloului perpendicular pe sprâncene, astfel încât doar vârful stiloului ajunge în contact cu pielea. Astfel, veți trasa linii foarte precise pe care nu le puteți distinge de firele de păr reale ale sprâncenelor. Înclinați ușor stiloul și creați linii subțiri în direcția de creștere a sprâncenelor.

Vi se pare dificil? Dacă faceți primii pași în machiajul sprâncenelor, folosind un stilou, practicați pe pielea mâinii. Când ceva nu merge bine, folosiți, pur și simplu, un demachiant și faceți retușările necesare. :)

Important! Rețineți să trasați linii prin mișcări scurte pentru a imita firele de păr naturale ale sprâncenelor. Atenție, totuși, să nu exagerați.

Machiajul semipermanent de sprâncene este un angajament și, cu stiloul de sprâncene Nanobrow, vă puteți stiliza sprâncenele diferit în fiecare zi, perfecționându-vă abilitățile și schimbând aspectul sprâncenelor. Efectul este același- sprâncene pline, groase și natural definite în fiecare zi. Convingeți-vă singure!

Doriți să aflați mai multe? Vizitați nanobrow.ro