3 motive împotriva spălarea feței în duș

Duș este o mare oportunitate pentru reîmprospătarea feței după noapte lungă, obositoare (sau zi). apă caldă stropirea feței este un moment perfect pentru a vă relaxa – este frumos, confortabil și ieftin! Este ceva în neregulă cu ea?

Dacă vă spălați fața în duș, atunci oprește-te chiar acum!

activați apa, pentru a regla temperatura și presiunea, mergeți sub flux și primul lucru pe care a subliniat împotriva apei este cu fața ta. Aceasta este o seară sau o rutina de dimineață pentru aproape toată lumea, dar nu numai despre asta. curs de apa calda bice fata cu masaj placut. Din păcate, beneficiile nu sunt proporționale cu plăcerea. Spălarea feței în duș este dăunătoare pentru pielea noastră. De ce?

1. APA CALDA DETERMINA iritatiilor

Nimeni nu vă spune să luați un duș în apă rece, dar trebuie să ne amintim că apa caldă poate provoca iritații ale pielii de pe fata. pielea feței este mult mai delicata decat pielea de restul corpului, flux atât de puternic de apă caldă poate duce chiar la arsuri pe fata, cu toate că, în alte părți ale corpului va fi OK. In plus, apa caldă creează ocazii pentru roseata, deoarece la temperaturi ridicate se lărgește din ce în ce vasele de sânge.

2. STREAM APA scours PIELE

spălarea feței în duș este atât de plăcut, că, de obicei ne permite ca apa să curgă pe fața noastră pentru un pic mai mult. spalati fata standard este de câteva ori mai scurt. Cu cât apa curge în jos pe fața de substanțe de protecție mai naturale (pH naturale) sunt cutreierat pielii. Fața devine uscată și există un risc mai mare pentru factorii externi nocivi pentru a deteriora pielea.

3. SAMPON POATE CĂ NOCIV PENTRU PIELEA FATA

În duș vom spăla de obicei, parul la fel de bine, deci deasupra feței sunt aplicate mai puține produse cosmetice, cum ar fi șampon, balsam sau alte produse de păr. Sub jetul de apă cu fața ta este involuntar expus la care curge liber în jos pielea feței cosmetice. Contactul acestor produse cosmetice cu pielea poate duce la iritatii pe fata.

Cum să aibă grijă de față în duș?

Este imposibil să se protejeze în întregime fața în duș, pentru că nimeni nu va lua un duș în mască. Ce puteți face este de a limita contactul fluxului fierbinte de apă (cel mai important este să nu vizeze fața în mod direct), precum și alte produse cosmetice utilizate în duș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *