6 par Regenerarea Produse din 2016

Hair care is one of the basic activities in everyday routine of every woman. No wonder, that the market of hair care and stylisation products grows so dynamically and every month in shops appear new cosmetics. Here are six novelties from the beginning of the year for hair care.

Condiții de viață bonetă de noapte Dovada – ser de noapte

Peste noapte de păr ser de zi Cap de noapte Dovada este un produs cu proprietăți de regenerare puternice, care se vor hrăni și întări părul în timpul somnului. parul poate fi deteriorat de zi cu zi si tratamente de restaurare complicate și costisitoare și consumatoare de timp. Condiții de viață de noapte Dovada Cap Ser conferă vitalitate, luciu și moliciunea părului deteriorat și toate acestea, datorită ingredientelor de regenerare.

L’biotica Professional Therapy – linie cosmetice

Setul L’biotica Professional Therapy din seria Volume sunt păr hrănitoare cosmetice cu formula generală LightCoplx și extract de rozmarin natural. Volumul produselor L’biotic au o acțiune dublă – face lumina parului si cu un volum vizibil, având în același timp proprietăți de regenerare pe acele părți ale părului, care au nevoie de hrană.

Nivea Repair Targeted – șampon și balsam

Noua linie de produse nutritive din Nivea utilizează tehnologia inteligentă KERADETECT. Cosmeticele Nivea Repair Targeted Care consolida și de a repara parul fara a pondera-le în jos. Ele se combina in ulei de macadamia, Eucerin și Nutri-Essence.

Bioelixire Macadamia si colagen – masca de par

Bioelixire combină în produsul proprietățile sale benefice ale uleiurilor de macadamia si colagen natural, care regenerează împreună foarte puternic de păr chiar foarte deteriorat. Masca de par constau din extract de bambus, care hidratează în plus dungi.

Pantene Expert Age Defy – linie cosmetice

Pantene satisface nevoile persoanelor de peste 40 de ani, al cărui păr devine mai fină și mai puțin groasă. Pantene Expert Age Defy este un complex de ingrediente de intinerire structura parului si eliminarea problemelor cum ar fi: parul casante, varfuri despicate, frizzing, culoare mată și păr subțire.

Rene Furterer Absolue Keratine – mască păr

Rene Furterer a introdus masca de par extrem de regenerare, care se bazează exclusiv pe keratină de legume. Absolue cheratină este o masca de par pentru extrem de uscat, deteriorat si extenua prin tratamente de par stiliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *