Cum să înlocuiești șamponul uscat cu ingrediente din casă

Șamponul uscat este prezent în casele multor femei datorita Batiste, brand-ul care a făcut acest produs popular. Noi cumpărăm sampoane uscate, deoarece acestea sunt un mod rapid pentru restaurarea de prospețime a părului nostru, atunci când nu avem timp sau sunt în afara de sampon normal. de urgență de salvare nu funcționează întotdeauna – ce să facă atunci când sunt în afara de sampon uscat sau parul nostru nu-i place? Vă vom spune ceea ce poate fi un substitut pentru sampon uscat.

Cum funcționează sampon uscat?

Activitatea principală a sampon uscat este de refresh parul usor gras. Acesta funcționează, deoarece ingredientele din sampon uscat absoarbe umiditatea și excesul de sebum si da in plus mat efect al scalpului. Pentru a înlocui eficient sampon uscat aveți nevoie pentru a găsi produse, care va îndeplini acest loc de muncă.

Pat pentru pulbere

Cel mai popular înlocuitor pentru sampon uscat este pudra pentru copii. Conținute în acesta talc absoarbe umiditatea și nu cauzează iritații ale pielii, din cauza substanțelor liniștitoare delicate în compoziția sa. pudra pentru copii ofera parul cu parfum subtil, și astfel să le împrospătează în mod corespunzător.

Pulbere bambus

Produsul cu proprietăți similare, este pulbere de bambus, care este, de asemenea, foarte bun la absorbția umezelii și conferă un efect mat. Cu toate acestea, în acest caz, nu există nici un parfum distinct și compoziția este săracă în zinc (standard produse pentru copii). Pudră poate fi îmbogățit cu mătase, care are o influență foarte benefică asupra părului.

Pudră pe bază de plante din India

Echivalent pentru sampon uscat este pulbere pe bază de plante din India, care deține mai multe proprietăți în afară de împrospătare a scalpului gras. Ea poate accelera cresterea parului, elimina caderea parului si pentru a preveni merge gri. Cu toate acestea, nu în fiecare gospodărie puteți găsi pudra pe bază de plante indiene și mirosul său special, nu se va potrivi gustul tuturor.

Amidon de cartofi (+ cacao)

Pentru a găsi un echivalent pentru sampon uscat poti sa te uiti, de asemenea, în bucătărie. Este foarte eficient în absorbția umezelii și a uleiurilor este, de asemenea, amidon de cartof (sau amidon de porumb), care este cel mai sigur cea mai ieftină opțiune. Brunetele se pot amesteca amidonul din cartofi cu cacao pentru produsul răcoritoare mai întunecat, așa că nu ar fi vizibile pe păr. Cacao are proprietăți similare ca amidon de cartofi și miroase bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *