Noul fond de ten Maybelline Affinitone

Maybelline Affinitone fundație are proprietăți hidratante și hrănitoare. Acesta conține ulei și vitamina E. În primul rând argan lucrari antiseptice, tonifiere si netezire. Regenereaza In plus pielea, protejează împotriva radiațiilor solare și a poluării lumii exterioare. Vitamina E, pe de altă parte, previne imbatranirea pielii precoce, aplatizeaza ridurile si lightens decolorări. Acesta este motivul pentru care este numit „vitamina de tineret”.

Pe lângă proprietăți nutritive Maybelline Affinitone fundație constă din stricte uz cosmetic. Ea egalizează tenul, netezire, camufleaza imperfectiunile si face radiant pielii (conține pigmenți care reflectă lumina). Aplicata pe fata nu lasa pete sau pete, nu se întunecă și nu poartă în jos în timpul zilei. Affinitone nu creează efectul de mască, absoarbe bine si se aplica cu ușurință. Este recomandat mai ales pentru persoanele cu pielea uscata si normala. Acesta va de lucru desigur pentru tipurile de piele de odihnă

Affinitone de la Maybelline poate fi distribuit cu o perie, degetele sau cu un burete. Aplicatorii pe care dorim să utilizați trebuie să fie făcute din materiale naturale; materiale sintetice poate sensibiliza. De asemenea, ar trebui să ne amintim că trebuie să fie aplicatori sterilizate. Atunci când fundația absoarbe, completează machiajul cu corector sau blusher. Pentru finisarea perfectă aplica pudra transparenta.

Affinitone fundație de la Maybelline este plasată într-un tub de 30 ml. Este disponibil în opt nuanțe, care se potrivesc perfect cu tenul cu pielea. În magazinele farmacii vom găsi culori de bej, maro, dar, de asemenea, cu pigmenți de culoare roz și auriu: Light Sandbeige, Opal Rose, cremoase bej, vanilie Rose, Rose bej, Natural Rose, Golden bej si Sun bej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *