Balsam cremos ELSEVE Magical Power of Essential Oils

În linia de produse L’oreal Elseve Magical Power of Essential Oils sunt șapte produse concepute pentru îngrijirea intensivă a părului uscat și sălbatic. Printre produsele pentru îngrijirea părului Elseve vom găsi balsam cremos. Linia de L’Oréal în șase bazat pe uleiuri de flori.

Ce este atât de inovator în formula de balsam cremos de la Elseve?

Nu sunt multi producatori care s-ar face un efort si a creat balsam, care iese in evidenta cu ceva nou. L’Oréal Paris a luat o provocare și complex patentat de șase extracte vegetale uleiuri, care îmbogățesc puterea magică a liniei de produse Uleiuri esentiale. functioneaza balsam cremos, datorită conținutului de uleiuri extrase de flori, și anume:

  • ulei de mușețelului (alimentație intensă și strălucire perfectă),
  • ulei de lenjerie de (umiditate profundă),
  • ulei de floarea-soarelui (hrănitoare și restaurarea strălucirea),
  • ulei de floare de lotus (hrănește, protejează și adaugă moliciune),
  • tahitiană ulei de gardenie (previne uscarea),
  • Ulei trandafir (rezistență și flexibilitate)

Ce fel de beneficii va aduce folosind magic putere de uleiuri esențiale crema balsam?

Balsamul de la cea mai noua linie Eveline este cea mai mare parte un complement al restaurării cuprinzătoare a părului cu putere magică de uleiuri esențiale șampon. balsam este menit sa fie un sprijin pentru șampon, deoarece ambele au o formulă similară pentru îngrijirea părului uscat. Imbogatita cu uleiuri vegetale șase balsam este cel mai bun tratament nutritiv pentru păr uscat pe toată lungimea lor. Restaurare de strălucirea și vitalitatea sănătoasă este simplu, cu acest balsam cremos pentru un fir de păr sălbatic. Preparatorului face mai ușoară pieptene, Unelte de netezire și înmoaie dungi.

Pentru cele mai bune efecte ar trebui sa incercati 3 pasi rituale pentru hranirea parului foarte uscat – utilizarea Elseve magic Puterea de uleiuri esențiale șampon, apoi aplicați balsam și elixirul de la aceeași linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *