Cum să ai grijă de pielea ta?

Fiecare femeie ar lasa felie de ea pentru îngrijire frumoasă și bine luat-pielii. Din fericire, cosmetice si dermatologie a dezvoltat atat de mult in aceste zile, care, cu un pic de voință, putem avea o piele sanatoasa la fel ca asta! Tot ceea ce trebuie să faceți este să dedice ceva timp în dimineața și seara pentru a corecta si cleanse aplicarea tonice pe față.

Nu există nici un astfel de lucru imposibil! Chiar și cel mai rău acnee și blackhead poate fi învins. Dar, înainte de a ajunge dreptul la ea, trebuie să dau seama ce tip de piele aveți și ce produse cosmetice ar fi cel mai bine pentru ea. Așa că, există patru tipuri de bază de piele: piele combinatorie, piele normala, piele uscata si tenul gras. Fiecare dintre ele are nevoie de alt tip de ingrijire, diferite produse cosmetice și tratamente de înfrumusețare. Cu toate acestea, există un lucru pe care toate tipurile de piele cota, iar aceasta este schema pe care ar trebui să rămânem la în timp ce în fiecare zi de îngrijire a pielii.

Fiecare tip de piele are nevoie de adâncime Cleanse. Ar trebui făcută în dimineața și seara. Dimineața oferă băuturi răcoritoare și se pregătește fata pentru make-up; în seara vom folosi make-up de ștergere și de reîmprospătare a pielii înainte de somn. Trebuie să vă amintiți o singură regulă: pentru a curăța și se spală pe care nu trebuie să utilizați săpun. Ea provoacă uscăciune, iritații și se șterge pH-ul natural. Mult mai bine și eficiente vor fi produse cosmetice de la farmacie care hidratează, nu contin parabeni sau parfumuri și alte ingrediente nocive.

Următorul pas este aplicarea tonic. Dimineața puteți utiliza unele tonic de fructe, care se va actualiza, curăța și pielea feței ne trezi. Dimineața vă puteți aplica unele produse de bază non-gras, care va ajuta la make-up de ștergere, dar, de asemenea, indeparteaza excesul de sebum si germenii de pe suprafața feței. Apoi aplicati masca de fata pentru tipul de piele. Acesta va tonifierea pielii. Nu uitați să spălați masca după timpul stabilit de către producătorul pe etichetă.

Ultimul pas este de ingrijire a pielii aplicarea cremei. La fel ca orice alt produs, acesta ar trebui să se potrivească tipul de piele și de nevoile sale, de asemenea. crema de zi poate fi utilizată ca bază de make-up. Creme de noapte, cu toate acestea, se va regenera pielea, ceea ce este foarte important. De ce? Pentru ca este noaptea cand noi celule ale pielii sunt create si au nevoie de hrănitoare și puterea. Cremă trebuie lovit în față cu vârfurile degetelor, evitand zona ochilor. O astfel de cerere cu elemente de masaj va stimula circulatia sangelui si relaxeaza pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *